Camiral Resort, seu de l’Open de España 2014, continua atraient golfistes de tot el món que volen perfeccionar la seva tècnica amb el reconegut mètode d’aprenentatge de l’entrenador de putt i joc curt, Dave Pelz.

Havent estat escollit ja el 2013 com a base a España per acollir un dels programes magistrals del professional americà per la seva exclusiva zona de pràctiques, Camiral Resort ha acollit amb èxit el programa “Three – Day Scoring Game Schools” congregant un nombre de golfistes europeus cada cop més interessats en millorar la seva tècnica de putt i joc curt.

Sobre el fet de que es tracta del seu segon any d’operacions en aquesta European Tour Destination, Dave Pelz comentà: “Portant l’experiència de la nostra Escola de Golf a Camiral Resort, reconeixem el valor que ens aporta aquest club de golf al nostre portfoli, essent la localització perfecta per als nostres clients europeus, en concret per aquells procedents d’Alemanya i Itàlia, que abans haguessin necessitat un vol transatlàntic per a beneficiar-se del nostre programa”.

Aquestes sessions, totes amb la signatura del mètode d’entrenament ideat per Dave Pelz, estan dissenyades per formar a tot tipus d’alumnes – des de jugadors principiants fins a professionals més experimentats – amb els  coneixements i tècniques necessàries que els ajudaran a millorar la puntuació, i posteriorment, a reduir el seu handicap.

“Moltes persones, incloent un periodista del Wall Street Journal, han qualificat el jardí de casa meva – amb vuit rèpliques de greens de reconeguts camps de golf – como “El Millor Jardí del Darrera de Golf del Món” – The World’s Greatest Golf Backyard”). És per aquesta raó que sé reconèixer un camp extraordinari de seguida que el veig, i Camiral Resort és un dels millors del món”, ha comentat en Dave Pelz en relació a les instal·lacions i camps de pràctiques de Camiral Resort.

“El meu equip es sorprèn constantment amb el nivell de detall i la creativitat que s’ha fet servir a l’hora de dissenyar aquest camp tan increïble per a practicar el joc curt. És molt emocionant poder ensenyar aquí i sempre esperem ansiosos aquesta visita des del moment en que apareix al calendari”

Amb una zona exclusiva de pràctiques de 2000 m2, Camiral Resort disposa de l’àrea de putting green i chipping més gran del país. Aquesta zona disposa de quatre greens d’herba de tipus Bent, Bermuda, Paspalum i Poa, així como de diferents tipus de bunkers de sorra, incloent la varietat emprada a l’Augusta National, el St. Andrews, la volcànica de Hawai, la varietat Pebble Beach i la de The Stadium Course, que permeten als golfistes replicar els cops de camps de golf icònics al món i proporcionen les condicions ideals per a la pràctica del joc curt.

 “Camiral Resort és, sense cap mena de dubte, una destinació de golf absolutament imprescindible a Europa”, ha conclòs Pelz.

El pròxim programa  “Three-Day Scoring Game School” s’impartirà a Camiral Resort del 19 al 21 de setembre, amb un cost de 1.400 euros. Per inscripcions, visitar www.pelzgolf.com

Si desitja obtenir més informació sobre els programes 3-Day Scoring Game de Dave Pelz, visiti http://www.pelzgolf.com/golfschools/aboutlocation.aspx?location=205.