PGA Catalunya Resort, seu de l’Open de España 2014, continua atraient golfistes de tot el món que volen perfeccionar la seva tècnica amb el reconegut mètode d’aprenentatge de l’entrenador de putt i joc curt, Dave Pelz.

Havent estat escollit ja el 2013 com a base a España per acollir un dels programes magistrals del professional americà per la seva exclusiva zona de pràctiques, PGA Catalunya Resort ha acollit amb èxit el programa “Three – Day Scoring Game Schools” congregant un nombre de golfistes europeus cada cop més interessats en millorar la seva tècnica de putt i joc curt.

Sobre el fet de que es tracta del seu segon any d’operacions en aquesta European Tour Destination, Dave Pelz comentà: “Portant l’experiència de la nostra Escola de Golf a PGA Catalunya Resort, reconeixem el valor que ens aporta aquest club de golf al nostre portfoli, essent la localització perfecta per als nostres clients europeus, en concret per aquells procedents d’Alemanya i Itàlia, que abans haguessin necessitat un vol transatlàntic per a beneficiar-se del nostre programa”.

Aquestes sessions, totes amb la signatura del mètode d’entrenament ideat per Dave Pelz, estan dissenyades per formar a tot tipus d’alumnes – des de jugadors principiants fins a professionals més experimentats – amb els  coneixements i tècniques necessàries que els ajudaran a millorar la puntuació, i posteriorment, a reduir el seu handicap.

“Moltes persones, incloent un periodista del Wall Street Journal, han qualificat el jardí de casa meva – amb vuit rèpliques de greens de reconeguts camps de golf – como “El Millor Jardí del Darrera de Golf del Món” – The World’s Greatest Golf Backyard”). És per aquesta raó que sé reconèixer un camp extraordinari de seguida que el veig, i PGA Catalunya Resort és un dels millors del món”, ha comentat en Dave Pelz en relació a les instal·lacions i camps de pràctiques de PGA Catalunya Resort.

“El meu equip es sorprèn constantment amb el nivell de detall i la creativitat que s’ha fet servir a l’hora de dissenyar aquest camp tan increïble per a practicar el joc curt. És molt emocionant poder ensenyar aquí i sempre esperem ansiosos aquesta visita des del moment en que apareix al calendari”

Amb una zona exclusiva de pràctiques de 2000 m2, PGA Catalunya Resort disposa de l’àrea de putting green i chipping més gran del país. Aquesta zona disposa de quatre greens d’herba de tipus Bent, Bermuda, Paspalum i Poa, així como de diferents tipus de bunkers de sorra, incloent la varietat emprada a l’Augusta National, el St. Andrews, la volcànica de Hawai, la varietat Pebble Beach i la de PGA Catalunya Stadium Course, que permeten als golfistes replicar els cops de camps de golf icònics al món i proporcionen les condicions ideals per a la pràctica del joc curt.

 “PGA Catalunya Resort és, sense cap mena de dubte, una destinació de golf absolutament imprescindible a Europa”, ha conclòs Pelz.

El pròxim programa  “Three-Day Scoring Game School” s’impartirà a PGA Catalunya Resort del 19 al 21 de setembre, amb un cost de 1.400 euros. Per inscripcions, visitar www.pelzgolf.com

Si desitja obtenir més informació sobre els programes 3-Day Scoring Game de Dave Pelz, visiti http://www.pelzgolf.com/golfschools/aboutlocation.aspx?location=205.